Terug naar overzicht

Jouw levensreis met de paarden

Vanuit de verbinding met een paard, op zoek naar verdieping en kennis start “Jouw levensreis met de paarden.” Deze reis heeft te maken met wakker worden; consciousness, bewustzijn en in beweging zetten van je eigen talent. Je eigen natuur te ontdekken en omarmen.

Wat leer je?

Vanuit de verbinding met een paard, op zoek naar verdieping en kennis start “Jouw levensreis met de paarden.”

Deze reis heeft te maken met wakker worden; consciousness, bewustzijn en in beweging zetten van je eigen talent. Je eigen natuur te ontdekken en omarmen.

We gaan ook werken voorbij de woorden, in velden die verder gaan dan het familiesysteem. Omdat paarden van nature met andere velden verbonden zijn, kunnen zij hierin onze leermeesters zijn. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden. Jij, in contact met jezelf, jouw natuur en alles wat er is.

Tijdens deze reis leer je je te verbinden met de andere velden, in contact te komen met andere dimensies en de diepere lagen in je zelf. Hierbij zetten we de natuurwetten in en mogen we gebruik maken van de oeroude kennis die alom aanwezig is. Omdat we ervan uit gaan dat alles energie is en met elkaar verbonden is, betekent dat we kunnen werken op een ander bewustzijn niveau.

Het is tijd om jouw plek vanuit diepe gronding en langs je eigen trilling in het grote geheel in te nemen.

We vragen aan jou om je eigen wijsheid mee te nemen en de ervaring van het pad wat je gelopen hebt. Je hebt affiniteit met energetisch en/of sjamanistisch werken. Het kan zijn dat je mensen coacht met paarden, maar dat is geen pré. Je bent hooggevoelig en/of hebt vooral een groot hart en je voelt een verbondenheid met paarden.

Deze reis duurt 9 maanden, waarbij je in een groep jouw eigen levensreis gaat maken.

De begeleiders van deze reis zijn twee kuddes; Gerarda, Roos, Gold en Jasper, Sam, Lyandra.

In samenwerking met Coby van der Hoeff van het bedrijf ‘Kifungo’ en Marjolijn van Dieren, van het bedrijf ‘Van Dieren Coaching’.

Onze vurige wens is om samen met de paarden onze kennis en kunde te delen.

Data 2024

 • 29 februari
 • 28 maart
 • 25 april
 • 24 mei
 • 21 juni
 • 19 juli
 • 28 augustus
 • 25 september

We houden een kennismakingsbijeenkomst op 24 januari 2024 om 13.30 uur tot 16.00 uur. Je kunt langs komen voor sfeer proeven, informatie en ervaring opdoen. Je kunt je daarvoor op de agenda van Kifungo vrijblijvend en kosteloos aanmelden. Wanneer de groep geformeerd is, stellen we de definitieve opleidingsdagen vast.
Jouw levensreis begint als we een groep van 6 mensen hebben, maximaal 8.

Kifungo Opleidingen houdt zich het recht voor om bij minder dan 6 mensen het programma door te schuiven naar een volgende maand tot het minimale aantal is bereikt. De geplande data wordt dan aan de achterzijde uitgebreid met het gemiste aantal aan de voorzijde.

Jouw bijdrage

We vragen voor deze reis een bijdrage van € 2.950,00 exclusief btw. Hier zit een lunch, koffie, thee en wat lekkers bij inbegrepen.

Voor meer informatie

Coby van Beets-van der Hoeff
paardencoachingopleiding.nl
06-51618202

Marjolijn van Dieren
vandierencoaching.nl
06-19649931

Testimonials

“Een prachtige reis was het! Jezelf ontmoeten in de ontmoeting met de ander. Over voelen, waarnemen, systemisch werken, onderdeel zijn van het grote geheel, licht en donker en het vinden van mijn eigen plek. In aanwezigheid van de wijsheid van de paarden en twee prachtige begeleiders en een mooie groep reisgenoten. Een groot cadeau voor mezelf.”

Mirjam Krowinkel

“Mijn levensreis met de paarden heeft me andere perspectieven en vele onverwachte inzichten gegeven. Met name heb ik de kracht van een kudde/groep mogen ervaren. De beloningen van samen-werken.”

Ginny Nolles

Aanmelden via de website van kifungo

Verdiepingsopleiding voor begeleiders met paarden

Het programma

Het programma is weliswaar in thema’s opgedeeld, maar we pakken een integrale werkwijze, dus integratie van het voorafgaande zal steeds aan de orde zijn. Het programma is als volgt samengesteld:

 • Dag 1

  Ontmoet je verleden, heden en toekomst + wie wordt je reisgenoot?

 • Dag 2

  Veilig in je eigen lijf

 • Dag 3

  Ontdek je innerlijke blokkades

 • Dag 4

  Je individuele reis

 • Dag 5

  De kracht van je eigen medicijn

 • Dag 6

  Breng je eigen schaduw mee

 • Dag 7

  Werken in de collectieve velden

 • Dag 8

  Op eigen benen staan

Aanmelden via de website van kifungo

Verdiepingsopleiding voor begeleiders met paarden

Coby van Beets-van der Hoeff

Coby van Beets-van der Hoeff

Mijn passie voor paarden en energetisch werk heeft mij gebracht bij de ontwikkeling van het begeleiden en opleiden van andere mensen vanuit systemisch/sjamanistisch perspectief. Dit dient mijn missie om zoveel mogelijk mensen bij de paarden te brengen.

Coby van Beets-van der Hoeff

Marjolijn van Dieren

De paarden zijn mijn hele leven al bij me. De laag waarop ik nu communiceer en werk met paarden is magisch. Elke dag verwonder ik me nog steeds over wat deze dieren onvoorwaardelijk en met zoveel liefde in gang zetten voor mensen. Ik voel me heel dankbaar dat ik samen met de paarden op deze laag mag werken.

Aanmelden via de website van kifungo

Verdiepingsopleiding voor begeleiders met paarden